Broodje met Korean BBQ pulled jackfruit en Aziatische koolsla
Jackfruit

Broodje met Korean BBQ pulled jackfruit en Aziatische koolsla

Jackfruit is een geweldig vegetarisch alternatief voor pulled chicken! Dit broodje is op smaak gebracht met pittige specerijen en romige mayonaise. Probeer het zelf! 
  • 20m

    Bereidingstijd

  • 10m

    Kooktijd

  • 15

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

Bereiding

  • Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Meng in een kom de honing, sojasaus, mirin, bruine suiker, cayennepeper, paprikapoeder en knoflookpoeder. Bestrijk de jackfruit met het mengsel en bak onder de grill tot hij gekarameliseerd en zacht is, haal hem van de grill en trek de jackfruit met twee vorken of een mixer uit elkaar.

  • Meng ondertussen voor de Aziatische koolsla de rode kool, little gem, wortel met het limoensap.

  • Meng de mayonaise met de chilivlokken en eventueel wat knoflookpoeder.

  • Serveer de jackfruit samen met de gekruide mayonaise en Aziatische koolsla op de brioche broodjes.