Ingrediënten
Porties
- 5 Eieren
- 1 eetlepel Mayonaise
- 1 eetlepel Crème fraîche
- Shake It Eikruiden
Ingrediënten
Porties
Leg 5 eieren in een steelpan en vul de pan met koud water tot de eieren net onderstaan.
Breng het water snel aan de kook en kook dan de eieren op zacht vuur in 8-10 minuten hard.
Laat de gekookte eieren onder koud stromend water schrikken en pel de eieren.
Halveer de eieren en schep de dooiers uit het eiwit.
Wrijf de dooiers door een zeef en meng deze met 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel crème fraîche en Silvo Eikruiden naar smaak.
Schep het dooiermengsel in een spuitzak en spuit de vulling in de halve eiwitten. Garneer de gevulde eitjes met een snufje Silvo Eikruiden.
Lekker met dunne sneetjes geroosterd stokbrood.
Tip: Snijd, voor het vullen, een stukje van de bolle zijde van elk eiwit af, dan blijven de eitjes tijdens en na het vullen beter rechtop staan.