Vegetarische Bami
Vegetarisch

Vegetarische Bami

  • 12

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1 Kruidenmix Nasi Goreng
  • 250 gram mienestjes
  • 4 eieren
  • 2 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 wortel
  • 2 gele paprika's
  • 2 eetlepels tomatenpuree (blikje 70g)
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 200 gram gewassen spinazie (1 zak)
  • 1 bosui
  • 100 mililiter water

Bereiding

  • Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard.

  • Verhit intussen in een koekenpan de olie. Snijd de knoflook, wortel en paprika fijn en bak zo een 4 minuten. Schep de tomatenpuree en sojasaus erdoor.

  • Voeg het zakje Silvo Nasi-kruiden en het water toe en smoor 2 min. zachtjes. Pel en halveer de eieren.

  • Giet de mie af en laat goed uitlekken. Schep de mie door de groenten. Voeg vervolgens de spinazie in 2-3 porties en de bosui (bewaar een klein beetje voor de garnering) toe en verwarm nog 1 min.

  • Schep de mie op 4 borden. Leg de eieren erop en garneer met de achtergehouden bosui.

  • Eetsmakelijk!