Ingrediënten
4
Porties
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepels Silvo gemalen Kaneel
- 600 mililiter halfvolle melk
- 2 reepjes melkchocolade à 75 g
- Extra nodig: 4 glazen
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Roer in een steelpan de suiker en de Silvo gemalen kaneel door elkaar.
Schenk de melk erbij en breng deze al roerende aan de kook.
Halveer intussen de chocoladereepjes in de lengte.
Zet in elk glas een half chocoladereepje, schenk de warme kaneelmelk erbij en roer tot de chocolade is opgelost.
Variatietip: Vervang de Silvo gemalen Kaneel door Silvo gemalen Gemberwortel en melkchocolade door extra pure chocolade.
Kooktip: Schenk in het glas van de volwassenen een scheutje Spaanse likeur 43 of amandellikeur.
Serveertip: Lekker met een lange vinger.