Wentelteefjes
Pasen

Wentelteefjes

Ons recept voor wentelteefjes is nét even anders door de toevoeging van geurige koek- en speculaaskruiden. Heerlijk voor bij het paasontbijt! 
  • 10m

    Bereidingstijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1 ei
  • 3 volle eetlepels witte basterdsuiker
  • 2 eetlepels Koek & Speculaas Kruiden
  • 200 mililiter melk naar keuze
  • 4 sneetjes (oud) casinobrood
  • 25 gram (vegan) boter
  • 3 eetlepels abrikozenjam

Bereiding

  • Het ei loskloppen met de suiker, de koek- en speculaaskruiden en de melk.

  • De sneetjes brood diagonaal doorsnijden.

  • Wentel het brood door het eimengsel en laat ze even staan.

  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes snel aan beide kanten goudbruin.

  • Leg de wentelteefjes op bordjes en schep de jam ernaast.