Innovatie

Wij introduceren drie nieuwe kruidenmixen: Harissa, Zaatar en Chipotle!

Innovatie

Wij introduceren drie nieuwe kruidenmixen: Harissa, Zaatar en Chipotle!

WijintroducerendrienieuwekruidenmixenHarissaZaatarenChipotle
Zeg maar gedag tegen saaie maaltijden, want wij hebben drie nieuwe heerlijke smaakmakers in ons assortiment! Vanaf nu geef je smaak aan jouw gerechten met Silvo Harissa, Silvo Zaatar en Silvo Chiptole. Alle mixen zijn zorgvuldig samengesteld met de beste kruiden en specerijen. De nieuwe producten zitten in onze bekende glazen potjes, zodat jij een hele tijd kunt genieten van de lekkerste gerechten. Ga jij voor kip met harissa, couscous met zaatar of quesedilla’s met chipotle? De keuze is aan jou. Spice up your sences! Wil je meer weten over de oorsprong, smaak en samenstelling van onze nieuwe producten? Bekijk dit allemaal voor Silvo Harissa, Silvo Zaatar en Silvo Chipotle! Bekijk ook onze verkooppunten om te zien waar je onze nieuwe producten nu kunt kopen.

Silvo Chiptole

De pittige smaakmaker van Mexico: spicy chiptole. Chipotle is een gerookte jalapeñopeper en wordt met name in de Mexicaanse keuken en de tex-mexkeuken. Het is een pittig pepertje met een typische, rokerige smaak. Onze chiptole is een kruiden- en specerijenmengsel en is qua smaak een beetje vergelijkbaar met chilipoeder, maar dan met een heerlijke rooksmaak. Naast de chipotlepeper, chili en wat gerookt paprikapoeder hebben we ook een tikkeltje knoflook, komijn en oregano toegevoegd voor een diepe, complete smaak.

Tip: Voeg toe aan Mexicaanse chili con carne voor een rijke, rokerige en pittige smaak. Of maak barbecue marinades en rubs voor slow 'n' low pulled pork.


Silvo Harissa

Misschien ken je harissa al. Het is een heerlijke, geurige pasta die gemaakt is van onder meer pepers, komijn, koriander en knoflook. Harissa wordt vooral in Noord-Afrikaanse landen gebruikt bij de bereiding van bijvoorbeeld soepen, couscous, deegwaren en rijstgerechten. Onze mix is in gedroogde vorm, zodat je het specerijenmengsel makkelijk op allerlei manieren kunt gebruiken.

Tip: Maak een pasta door te mengen met tomatenpuree, limoensap en olie om toe te voegen aan tagines en stoofpotten of gebruik het om vlees te marineren voor het grillen


Silvo Zaatar

Zaatar is een kruidenmelange uit het Midden-Oosten. Je kunt dit kruidenmengsel gebruiken in allerlei gerechten uit deze keuken. Brood met olijfolie en zaatar is bijvoorbeeld een bekend ontbijtgerecht en ook erg lekker om bij een complete maaltijd te serveren. Je kunt het mengsel ook heel goed gebruiken als smaakvolle marinade voor groenten, kip en vlees. Het kruidenmengsel bestaat uit sesamzaad, sumak, komijn, korianderzaad, oregano en tijm. Door al deze geurige kruiden en specerijen te mengen geef je snel een heerlijke smaak aan jouw favoriete gerechten.

Tip: Meng met olijfolie en bestrijk flatbreads voor het opwarmen in de oven of te gebruiken als dip voor pitta's