Romige spiegeleieren met spek en kaas
Thais

Thaise roerbakschotel met grote garnalen

  • 15m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • Voor 4 personen
  • 1 rode paprika
  • 1 dunne prei
  • 200 gram sperziebonen
  • 200 gram gesneden witte kool
  • 50 gram taugĂ©
  • 250 gram roerbakmie
  • 400 gram grote gepelde garnalen

Bereiding

  • Snijd de schoongemaakte en gewassen paprika in dunne reepjes en de prei in ringen.

  • Haal de sperziebonen af, was ze en halveer ze.

  • Bereid de roerbakmie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  • Verhit 2 el olie in een wok en roerbak alle groenten behalve de taugé 5 minuten.

  • Strooi de Wok It! kruidenmix over de groenten en roerbak nog 2 minuten.

  • Voeg de gepelde garnalen toe en roerbak nog 2 minuten.

  • Voeg de roerbakmie toe en schep alles om.