Ingrediënten
4
Porties
- Voor 4 personen
- 4 slices bladerdeeg
- 1 klein sjalotje
- 1 ei
- 125 gram gehakt
- 1 1/2 eetlepels Kruidenmix Gehakt
- theelepels
- eetlepels
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Oven voorverwarmen op 200º Celsius.
Bladerdeeg ontdooien.
Sjalotje pellen en fijn snijden.
Ei loskloppen.
In een kom het gehakt, sjalotje, de helft van het ei en de gehaktkruiden door elkaar kneden.
Hier 4 rolletjes van vormen.
Bakplaat invetten of bekleden met bakpapier. De plakjes bladerdeeg halveren en de gehaktrolletjes op 4 halve plakjes leggen.
De rolletjes afdekken met de andere 4 halve plakjes en de deegranden goed dichtdrukken.
Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met de rest van het ei.
Bak de broodjes op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 20 minuten bruin en gaar.