Ingrediënten
4
Porties
- 4 slices plakjes bladerdeeg
- 200 gram camembert 45+
- 4 theelepels honing
- 1 theelepels Provencaalse Kruiden
- 100 gram cherrytomaatjes (of witte druiven)
- 50 gram gemengde salade
- 2 eetlepels dressing
Ingrediënten
Porties
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Prik met een vork gaatjes in elk deegplakje.
Snijd de camembert in 12 dunne plakken. Beleg elke plak bladerdeeg met 3 plakjes camembert, maar laat de deegranden vrij. Sprenkel honing en Provençaalse kruiden over de camemberttaartjes.
Bak de taartjes 10-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Halveer de cherrytomaatjes. Verdeel de gemengde salade, cherrytomaatjes (of witte druiven) en dressing over vier borden en schep op elk bord een warm camemberttaartje.