Camemberttaartjes
Frans

Camemberttaartjes

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 4 slices plakjes bladerdeeg
  • 200 gram camembert 45+
  • 4 theelepels honing
  • 1 theelepels Provencaalse Kruiden
  • 100 gram cherrytomaatjes (of witte druiven)
  • 50 gram gemengde salade
  • 2 eetlepels dressing

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 225 °C.

  • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Prik met een vork gaatjes in elk deegplakje.

  • Snijd de camembert in 12 dunne plakken. Beleg elke plak bladerdeeg met 3 plakjes camembert, maar laat de deegranden vrij. Sprenkel honing en Provençaalse kruiden over de camemberttaartjes.

  • Bak de taartjes 10-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

  • Halveer de cherrytomaatjes. Verdeel de gemengde salade, cherrytomaatjes (of witte druiven) en dressing over vier borden en schep op elk bord een warm camemberttaartje.