Ingrediënten
4
Porties
- 5 slices bladerdeeg
- 200 gram gehakt
- 1/2 theelepels Knoflookpoeder
- 1 theelepels Kruidenmix Gehakt
- 500 gram gesneden panklare prei
- 3 eieren
- 100 gram geraspte belegen kaas
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Oven op 200° C. voorverwarmen.
Bladerdeeg ontdooien.
Het gehakt rul bakken.
½ theelepel Silvo knoflookpoeder en 1 theelepel Silvo gehaktkruiden er door roeren.
Prei toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken.
Eieren loskloppen.
Springvorm met een doorsnede van ca. 22 cm invetten met een klontje boter en de vorm met het bladerdeeg bekleden.
Gehakt-prei massa mengen met de eieren en in de vorm scheppen.
Kaas er over strooien.
Taart in het midden van de oven ca. 25 minuten bakken