Stuffed Mushrooms
Champignons

Gevulde champignons

Grote champignons gegarneerd met een combinatie van cheddarkaas, lente-uitjes, knoflook, peterselie en zwarte peper. Een ideaal voorgerecht, bijgerecht of lunch.
  • 5m

    Bereidingstijd

  • 10m

    Kooktijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 6 grote champignons
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 grams cheddarkaas, geraspt
  • 4 lente-uitjes, fijngehakt
  • 1/2 theelepel Knoflookpoeder
  • 2 theelepels Peterselie
  • Silvo Zeezout
  • en Zwarte peper, naar smaak

Bereiding

  • Verwarm de grill.

  • Borstel de champignons met olie, breng op smaak met peper en zout. Plaats de ‘open’ kant naar beneden onder de grill voor ong. 5 minuten.

  • Meng ondertussen de kaas met de lente-uitjes, knoflook en peterselie. Kruid goed met zwarte peper en zout naar smaak. De paddestoelen draai en vullen met het mengsel van de kaas. Grill gedurende 5 minuten.

  • Serveren met een salade van gemengde kruiden, cherrytomaatjes en knapperig brood.