Ingrediënten
Porties
- 10 plakjes bladerdeeg
- 15 rode cherrytomaatjes
- 15 gele cherrytomaatjes
- 15 bolletjes mini mozzarella
- 100 mililiter gezeefde tomaten (pak)
- 2 theelepels Shake It Pizza kruiden
- versgemalen peper
- Extra nodig: Ronde steker van 6 cm
Ingrediënten
Porties
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien, steek uit elk plakje bladerdeeg 3 rondjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik met een vork in elk deegrondje.
Halveer de cherrytomaatjes en bolletjes mozzarella.
Meng de tomatensaus met Pizzakruiden en versgemalen peper.
Beleg elk deegrondje met wat tomatensaus, een half bolletje mozzarella en gehalveerd rood en geel cherrytomaatje.
Bak de pizzatoastjes ca. 12 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Serveertip: Garneer elk gebakken pizzatoastje met een blaadje basilicum.