feel-the-heat-pasta-web-800x800
Feel the heat

Spicy zeevruchten pasta

Deze heerlijke pasta met zeevruchten staat binnen mum van tijd op tafel, mede dankzij deze handige chili-knoflookolie. Verder is het alleen een kwestie van de spaghetti koken, de zeevruchten verwarmen en je luxueuze pasta is klaar! 

Pepermeter 2_5-chiliTekengebied-1

  • 30m

    Kooktijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 300 gram spaghetti
  • 500 gram zeevruchten
  • Bosje eetlepel platte peterselie
  • 5 eetlepel chili-knoflookolie
  • 1 teentjes knoflook
  • Snuf Molen Zeezout
  • 1 citroen

Bereiding

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Dep zo nodig de zeevruchten droog met keukenpapier. Schenk de chili-knoflookolie in een koekenpan en voeg hier de gesnipperde knoflook aan toe. Verhit de olie en bak de zeevruchten ongeveer vijf minuten. Schep regelmatig om.

  • Giet de pasta af en schep de pasta bij de zeevruchten. Schep alles goed door elkaar.

  • Snijd de peterselie fijn en de citroen in partjes. Bestrooi met de peterselie en breng op smaak met chilivlokken en zout. Verdeel de pasta over de borden en garneer met een partje citroen.