Default
Feel the heat

Pittige mango margarita

 Een klassieke margarita is altijd lekker, maar deze pittige mango margarita is voor de echte liefhebbers. Met mangosap en chilivlokken geef je snel een spannende twist aan jouw margarita. Durf jij het aan?

Pepermeter 2_5-chiliTekengebied-1 

  • 10m

    Kooktijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 180 mililiter tequila
  • 100 mililiter sinaasappel likeur
  • 50 mililiter limoensap
  • 1 limoen
  • 100 mililiter mangosap
  • 1/2 eetlepels Chilipeper Vlokken
  • 1 eetlepels Cayennepeper
  • 1 eetlepels Molen Zeezout
  • Ijsblokjes

Bereiding

  • Maak een mengsel van het zout en de cayennepeper. Maak de rand van het glas een beetje vochtig met wat limoensap en dip het glas in het mengsel.

  • Doe de tequila, mangosap, sinaasappellikeur, limoensap en chilivlokken in een cocktailshaker. Voeg hier ook wat ijsblokjes aan toe. Shake alles goed door elkaar tot het koud is. Geen cocktailshaker? Goed roeren kan ook!

  • Schenk het mengsel in glazen en garneer met een schijfje limoen.