0% toegevoegd zout, 100% smaak

Ontdek de authentieke smaak van onze vertrouwde kruidenmixen. 0% toegevoegd zout, 100% smaak.

Onze nieuwe kruidenmixen geven jouw favoriete gerechten hun vertrouwde smaak, zonder toegevoegd zout. Alle mixen zijn zorgvuldig samengesteld met de lekkerste kruiden en specerijen én zijn 100% natuurlijk. Zo zet je snel een bewustere maaltijd op tafel, zonder in te leveren op smaak. Welke mix ga jij als eerst proberen?

parsley

Wij introduceren 6  kruidenmixen, zonder toegevoegd zout

garlic 
 Geen kunstmatige smaakstoffen  
 
Geen toegevoegde conserveringsmiddelen
Geen toegevoegde MNG (smaakversterker)

Ben jij op zoek naar een lekker recept? Probeer dan een van deze heerlijke gerechten. Zonder toegevoegd zout, maar ontzettend smaakvol. Spaghetti met gehaktballen, smakelijke kipdrumsticks of zelfs de ultieme vegaburger: je maakt ze allemaal zonder zout toe te voegen. Bijkomend voordeel: je zet ze binnen 20 minuten op tafel! Lekker, snel én verantwoord; wat wil je nog meer?

Ontdek de vertrouwde smaak van onze populaire kruidenmixen. Zonder toegevoegd zout, maar met de authentieke smaak die je van ons gewend bent. Wat zet jij vanavond binnen een handomdraai op tafel?

 

Silvo-kruidenmix voor Gehakt, zonder toegevoegd zout

Bekijk de ingrediënten >

Ontdek dé authentieke smaak van onze vertrouwde gehaktmix, zonder toegevoegd zout. 

Silvo- kruidenmix voor Gebakken Vis, zonder toegevoegd zout

Bekijk de ingrediënten >

Maak jij fish and chips met een lekker stukje kabeljauw of ga je voor een smaakvolle doradefilet? Met de veelzijdige Mix voor Gebakken Vis is de keuze aan jou! 

Silvo-kruidenmix voor Hamburger, zonder toegevoegd zout

Bekijk de ingrediënten >

Een lekkere hamburger is klassiek comfort food. Breng jouw (vega)burger gemakkelijk en snel op smaak met de nieuwe Mix voor Hamburger. 

Silvo-kruidenmix voor Kip, zonder toegevoegd zout

Bekijk de ingrediënten >

Drumsticks, een hele kip of een lekkere kipfilet: kies jouw favoriete stukje kip en breng hem binnen no-time op smaak met de Mix voor Kip.

Silvo-kruidenmix voor Gehakt Uitjes, zonder toegevoegd zout

Bekijk de ingrediënten >

Voor de liefhebbers van een beetje meer pit! De authentieke smaak van onze gehaktmix, maar dan met nét een beetje extra. 

 

Silvo-kruidenmix voor Zweedse Gehaktballen, zonder toegevoegd zout

Bekijk de ingrediënten >

Waan je even in Zweden met de nieuwe Mix voor Zweedse Gehaktballen. Lekker met aardappelpuree en jouw favoriete groenten.