Default
Paprika

Flatbread met geroosterde groenten

Naanbrood is de basis van dit heerlijke flatbread met geroosterde groenten. De kruidenolie met onder andere gember, cayennepeper en peterselie geven het gerecht een onverwacht kruidige touch! 

  • 15m

    Bereidingstijd

  • 40m

    Kooktijd

  • 10

    Ingrediënten

Ingrediënten

8

Porties

  • 1 medium aubergine, in blokjes gesneden
  • 1 medium rode paprika, in blokjes gesneden
  • 1 medium ui, in stukjes gesneden
  • 200 gram cherry tomaten, gehalveerd
  • 1 rijpe mango, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepel olie
  • 1 pack naanbrood of 4 mini naanbrood
  • 1 theelepel Gemberwortel
  • 1 theelepel Peterselie
  • 1 theelepel Cayennepeper Gemalen

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de groenten en de olie in een grote kom en roer goed zodat alle groenten bedekt zijn met de olie. Verdeel de groenten over een met folie bedekte bakplaat.

  • Rooster de groenten voor 40 minuten en mix halverwege. Neem de plaat uit de oven en laat het afkoelen.

  • Maak met twee eetlepels olijfolie en de kruiden een kruidenolie. Smeer het brood hiermee in, maar hou een klein beetje apart.

  • Bak het brood af volgens de verpakking.