Chimichurri Steak Sandwich
Vlees

Chimichurri Steak Sandwich

  • 10m

    Bereidingstijd

  • 10m

    Kooktijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 1 sachet Chimichurri
  • 1 1/2 eetlepel olie
  • 325 gram sirloin steak (biefstuk)
  • 50 gram geroosterde rode paprika Type ingrediënt
    • in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel peterselie
  • 25 gram rode ui Type ingrediënt
    • in blokjes gesneden
  • 1/2 theelepel rode wijnazijn
  • 2 pistoletjes
  • groene bladsalade om te serveren

Bereiding

  • Verwarm een bakplaat voor. Bestrijk de biefstuk met 1 theelepel olie en strooi er dan 1 theelepel Chimichurri Street Food mix over. Bak op de bakplaat 4-5 minuten aan elke kant, of tot het naar wens is. Haal uit de pan en wacht 4-5 minuten alvorens te snijden.

  • Maak ondertussen de rode pepersalsa door de rode paprika, peterselie, rode ui, azijn en 1 tl olie samen te voegen.

  • Meng de overgebleven Chimichurri Street Food mix met de resterende 1 eetlepel olie en 2 eetlepels water om een Chimichurri-saus te maken.

  • Serveer de gesneden biefstuk op pistoletjes, bedek met de rode pepersalsa en de Chimichurri-saus en serveer met de sla.

  • Kooktip: Geroosterde rode paprika is in de supermarkt verkrijgbaar.