Caraibische kip wraps met gegrilde ananas
Kip

Caraibische kip wraps met gegrilde ananas

  • 15m

    Bereidingstijd

  • 15m

    Kooktijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

  • 1 sachet Caribbean Jerk
  • 325 gram kipfilet Type ingrediënt
    • zonder bot en vel, in plakjes gesneden
  • 1 theelepel plantaardige olie
  • 400 gram ananas Type ingrediënt
    • in plakjes
  • 4 tortilla wraps
  • 50 gram spinazie Type ingrediënt
    • gewassen
  • 75 gram tomatenketchup

Bereiding

  • Reserveer 1 theelepel Caribbean Street Food mix om later te gebruiken. Doe de rest van de mix samen met de kip en plantaardige olie in een middelgrote kom en schep om om te zorgen dat de mix goed verdeeld is over alle stukjes kip.

  • Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Kook de kip 7-8 minuten, of tot hij gaar is, draai hem halverwege. Bak de ananas een paar minuten aan elke kant totdat er grillsporen verschijnen.

  • Verwarm de tortilla's in een magnetron of oven tot ze zacht zijn geworden. Verdeel de spinazie, kip en ananas over de tortilla's, meng de tomatenketchup met de overgebleven kruiden en sprenkel eroverheen.

  • Rol elke tortilla op en serveer gehalveerd.