Varkenshaasspiezen met banaan
Vlees

Varkenshaasspiezen met banaan

  • 30m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 2 lange spiezen
  • 2 eetleepels olie
  • 1 Kruidenmix Marinade
  • 1 eetleepels citroensap
  • 1 eetleepels gembersiroop
  • 1 varkenshaasje van ± 250 gram
  • 1 banaan
  • 3 lange plakken ontbijtspek

Bereiding

  • Meng de olie en de Kruidenmix Marinade, het citroensap en de gembersiroop.

  • Snijd het varkenshaasje in 10 stukken, leg ze in de marinade en laat ze minstens 20 minuten marineren.

  • Af en toe omscheppen.

  • De banaan pellen en in 6 stukken snijden.

  • Halveer de plakjes spek en wikkel in elk half plakje een stukje banaan.

  • Rijg de stukken varkenshaas afgewisseld met de in spek gewikkelde banaan aan lange spiezen (beginnen en eindigen met varkenshaas).

  • Leg de spiezen op het rooster van de barbecue of onder de hete grill en laat ze in ± 10 minuten rondom bruin en gaar worden.