Ingrediënten
4
Porties
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 ui
- 1 teentjes knoflook
- 25 gram boter of bakproduct
- 2 slavinken
- 1 eetlepels bloem
- 1 theelepels grove mosterd
- 2 zak runderbouillon (van een tablet)
- 1 Paprikapoeder Mild
- 1/2 Peterselie
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Paprika’s wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en paprika’s in reepjes snijden.
Ui en knoflookteentje pellen en klein snijden.
In een koekenpan boter of bakproduct verhitten
De slavinken in 5 minuten rondom bruin bakken.
Ui en paprikareepjes toevoegen en alles 10 minuten op matig hoog vuur bakken.
Knoflook even mee bakken.
Slavinken af en toe keren.
Slavinken uit de pan nemen en warm houden onder folie.
De bloem, mosterd, bouillon, paprikapoeder en peterselie door het paprika-ui mengsel roeren en aan de kook brengen.
2 minuten laten koken en de saus over de slavinken scheppen.