Smokey Burger
Vlees

Slavinken met paprikasaus

  • 25m

    Bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 ui
  • 1 teentjes knoflook
  • 25 gram boter of bakproduct
  • 2 slavinken
  • 1 eetleepels bloem
  • 1 theelepels grove mosterd
  • 2 zak runderbouillon (van een tablet)
  • 1 Paprikapoeder Mild
  • 1/2 Peterselie

Bereiding

  • Paprika’s wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en paprika’s in reepjes snijden.

  • Ui en knoflookteentje pellen en klein snijden.

  • In een koekenpan boter of bakproduct verhitten

  • De slavinken in 5 minuten rondom bruin bakken.

  • Ui en paprikareepjes toevoegen en alles 10 minuten op matig hoog vuur bakken.

  • Knoflook even mee bakken.

  • Slavinken af en toe keren.

  • Slavinken uit de pan nemen en warm houden onder folie.

  • De bloem, mosterd, bouillon, paprikapoeder en peterselie door het paprika-ui mengsel roeren en aan de kook brengen.

  • 2 minuten laten koken en de saus over de slavinken scheppen.