Default
Vlees

Mexicaanse Gehakttaco's

Voor de vrijdagavond: Mexicaanse gehakttaco’s. Klaar in 20 minuten, dus nog genoeg tijd om de rest van de avond je favoriete serie te bingewatchen. Olé!
  • 20m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 300 gram rundergehakt
  • 2 rode paprika's
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gram mais (blikje)
  • 1 Kruidenmix Gehakt Mexicaans
  • 200 gram ijsbergsla (gesneden)
  • yoghurt dressing en salsasaus naar smaak
  • 8 krokante taco's

Bereiding

  • Verwarm de oven voor tot 150°C.

  • Snijd de paprika en de uien fijn, pers de knoflook uit.

  • Verhit een koekenpan en rul het gehakt in 3 minuten.

  • Voeg de paprika, ui en knoflook toe en bak deze nog 3 minuten mee. Voeg daarna de mais toe en schep het mengsel om.

  • Strooi Silvo Mexicaanse gehaktmix over het gehakt mengsel, gevolgd door een flinke scheut water. Meng nu alles goed door elkaar zodat de gehaktmix goed verdeeld is.

  • Hang de tacoschelpen ondersteboven in het rooster van de voorverwarmde oven en verwarm ze 5 min.

  • Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, garneer met de ijsbergsla en serveer met de yoghurt dressing en salsasaus.