Kalkoenbiefstukjes met kruidenjus
Vlees

Kalkoenbiefstukjes met kruidenjus

  • 18m

    Bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

Bereiding

  • De biefstukjes inwrijven met peper.

  • Leg op elk biefstukje een plakje ham en steek dat vast met een cocktailprikker.

  • In een koekenpan de boter verhitten, de biefstukjes met de hamkant naar beneden erin leggen en ± 4 minuten bakken op matig vuur.

  • de biefstukjes omkeren en in nog 4 minuten bruin en gaar bakken.

  • De marsala erover schenken en de biefstukjes nog ca. 1 minuut verwarmen.

  • Leg de biefstukjes op 2 warme borden en houd ze warm onder alu-folie.

  • Voeg de fond, de kruiden en het knoflookpoeder toe en laat het 1 minuut zachtjes koken.

  • Roer de crême fraiche erdoor.

  • Schenk de jus over de biefstukjes.