Hongaarse Goulash
Vlees

Hongaarse Goulash

Traditioneel Hongaars recept. Serveer met rijst of aardappel
  • 15m

    Bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 1 ui, gesneden
  • 450 rundvlees in blokjes
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 eetlepel Paprika Pikant
  • 1/4 eetlepels Knoflookpoeder
  • 300 mililiter rundvlees bouillon
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 rode paprika, gesneden
  • Silvo Zeezout
  • en Zwarte peper

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180°C, Gas 4.

  • Bak de ui en het rundvlees in de olie bruin. Voeg de bloem, hete paprika en knoflook granulaat toe en kookt dit voor 1 minuut.

  • Meng de bouillon en tomaten puree en breng dit aan de kook, blijf roeren.

  • Voeg de rode peper en kruiden toe.

  • Schenk de saus in de braadpan en laat dit geheel voor 1,5 tot 2 uur stoven.