Gevulde omelet
Vlees

Gevulde omelet

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 5 Eieren
  • 5 eetleepels Melk of room
  • Shake It Eikruiden
  • 2 Bosuitjes
  • 2 eetleepels Geraspte kaas
  • 40 gram Hamreepjes

Bereiding

  • Klop 5 eieren met 5 eetlepels melk of room en wat Silvo Eikruiden los.

  • Snijd 2 bosuitjes in ringen.

  • Schep de ringen bosui met 2 eetlepels geraspte kaas en 40 g hamreepjes door het eimengsel.

  • Verwarm 1 eetlepel boter in een middelgrote koekenpan.

  • Schenk het eimengsel in de koekenpan en laat de omelet met een deksel op de pan op zacht vuur 5 minuten garen.

  • Draai de omelet met behulp van een bord voorzichtig om en laat de andere zijde van de omelet licht kleuren.

  • Bestrooi de omelet licht met Silvo Eikruiden.

  • Lekker met dikke sneden boerenbrood.