Gevulde eitjes
Vlees

Gevulde eitjes

  • 4

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

Bereiding

  • Leg 5 eieren in een steelpan en vul de pan met koud water tot de eieren net onderstaan.

  • Breng het water snel aan de kook en kook dan de eieren op zacht vuur in 8-10 minuten hard.

  • Laat de gekookte eieren onder koud stromend water schrikken en pel de eieren.

  • Halveer de eieren en schep de dooiers uit het eiwit.

  • Wrijf de dooiers door een zeef en meng deze met 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel crème fraîche en Silvo Eikruiden naar smaak.

  • Schep het dooiermengsel in een spuitzak en spuit de vulling in de halve eiwitten. Garneer de gevulde eitjes met een snufje Silvo Eikruiden.

  • Lekker met dunne sneetjes geroosterd stokbrood.

  • Tip: Snijd, voor het vullen, een stukje van de bolle zijde van elk eiwit af, dan blijven de eitjes tijdens en na het vullen beter rechtop staan.