Ingrediënten
4
Porties
- 250 gram biefstuk
- 125 gram champignons
- 2 eetlepels vloeibaar bakproduct
- 1 1/2 theelepels Zwarte peper
- 1 zak rode port
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Biefstuk in plakken van 1 cm dik snijden en het vlees met keukenpapier droogdeppen.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Wok op hoog vuur heet laten worden en bakproduct verhitten.
Biefstukplakjes toevoegen en al omscheppend in 1 minuut rondom dichtschroeien.
Vuur laag draaien en biefstuk in 1-2 minuten rood, rosé of doorbakken laten worden.
Vlees uit de pan nemen en warm houden in alu-folie.
Vuur weer hoog draaien en in bakvet champignonplakjes 1 minuut bakken.
De zwarte peper erover strooien en nog een ½ minuut bakken.
Afblussen met de rode port.
Biefstukplakjes door champignons scheppen en direct serveren.