Ingrediënten
4
Porties
- Bieflapje van ca. 300 gram
- Zwarte peper
- 4 sjalotjes
- 2 eetlepels olie
- 1/2 theelepels Gemberwortel
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels sherry
- 1/2 theelepels suiker
- 2 eetlepels honing
- 2 theelepels citroensap
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Het bieflapje bestrooien met zwarte peper en in reepjes snijden.
De sjalotjes pellen en klein snijden.
De olie verhitten en het vlees 3 minuten roerbakken.
Het vlees uit de pan nemen en warm houden.
In het achtergebleven bakvet de sjalotjes fruiten.
Gemberwortel, ketjap, sherry, suiker, honing en citroensap toevoegen.
Alles goed door elkaar roeren en even meebakken.
De bieflapreepjes weer in de pan doen en nog 1 minuut roerbakken.