Roodbaarsfilet met worteltjes
Vis

Roodbaarsfilet met worteltjes

  • 20m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

Bereiding

  • Verwarm de grill voor.

  • Maak de worteltjes schoon, snijd ze in stukjes van ca. 3 cm en kook ze in een pan met weinig water in 10-12 minuten beetgaar.

  • Schud ze om met een klontje boter en nootmuskaat.

  • Wrijf de roodbaarsfilet in met 4 theelepels Kruidenmix Gebakken Vis en leg ze op een bakplaat.

  • Roer de kerrie en 1 theelepel Kruidenmix Gebakken Vis door de crème fraîche en strijk dit over de filets.

  • De amandelen erover strooien.

  • De roodbaars 10 cm onder de hete grill schuiven en in 7 minuten gaar laten worden.

  • De worteltjes over 2 borden verdelen en de roodbaarsfilet erop leggen.