Koreaanse garnalenkebab met edamame salade
Vis

Koreaanse garnalenkebab met edamame salade

Deze garnalen op Koreaanse wijze zijn pittig en aromatisch met een zoete, citrusachtige salade van edamame bonen.
  • 25m

    Bereidingstijd

  • 5m

    Kooktijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

Bereiding

  • Meng de olie met 1 theelepel Korean Street Food mix in een kom, voeg de garnalen toe en hussel voor een gelijkmatige verdeling.

  • Rijg de garnalen op de spiesen en bak ze vervolgens 1-2 minuten aan elke kant op een voorverwarmde bakplaat, of totdat de garnalen roze kleuren en gaar zijn.

  • Blancheer ondertussen de taugé en edamame bonen in kokend water gedurende 1 minuut en laat ze vervolgens uitlekken in een vergiet.

  • Meng in een kom de taugé, edamame bonen, komkommer, honing, sojasaus en limoen. Serveer de kebabs met de salade en extra partjes limoen als garnering.