Kabeljauwpakketjes met 4 Seizoenen peper
Vis

Kabeljauwpakketjes met 4 Seizoenen peper

  • 35m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 2 sjalotjes
  • 1 tomaat
  • 1 kleine citroen of limoen
  • 2 grote dubbelgevouwen vellen alu-folie
  • 2 moten kabeljauw (150-175 gram per stuk)
  • 1 eetleepels boter
  • 1/2 eetleepels kappertjes
  • 1 eetleepels koffieroom
  • Bereiding

    • Sjalotjes pellen en in ringen snijden.

    • Tomaten wassen en in plakjes snijden.

    • Citroen of limoen in plakjes snijden.

    • Kabeljauw op folie leggen en er naar smaak 4-Seizoenen peper over malen.

    • Dan de sjalot, tomaat, citroen of limoen, boter, kappertjes en koffieroom erover verdelen en er nog wat 4-Seizoenen peper over malen.

    • Het folie losjes als een pakketje dichtvouwen.

    • Op barbecuerooster de pakketjes met de naad naar boven in 25-30 minuten gaar laten worden.