Gegratineerde makreelfilet
Vis

Gegratineerde makreelfilet

  • 35m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1/4 theelepels
  • 1 eetleepels olijfolie
  • 100 mililiter gezeefde tomaten
  • 2 blikjes John West Makreelfilets in gekruide tomatensaus (à 125 g)
  • 1 eetleepels Basilicum
  • 4 slices mozzarella
  • 2 eetleepels Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 ciabatta of focaccia, voor erbij

Bereiding

  • Verwarm de oven voor tot 200ºC.

  • Meng de Silvo Knoflook uit de tube door de olijfolie en vet 4 lage ovenschaaltjes ermee in.

  • Schenk de gezeefde tomaten op de bodem.

  • Leg de makreelfilets met de tomatensaus in de schaaltjes.

  • Bestrooi met de Silvo Basilicum en voeg zout en peper naar smaak toe.

  • Leg er een plakje mozzarella op en bestrooi met de Parmezaanse kaas.*

  • Bak de makreelfilets in de voorverwarmde oven 20-25 min., tot de kaas is gesmolten en licht goudgeel is gekleurd.

  • Tip: Lekker met knapperige sneetjes ciabatta of repen focaccia.

  • * Bereid de schaaltjes ’s ochtends voor en bewaar ze afgedekt in de koelkast.