Frisse garnalen met limoen
Vis

Frisse garnalen met limoen

Garnalen spiezen met een heerlijke citrus smaak en een vleugje rum.
  • 10m

    Bereidingstijd

  • 5m

    Kooktijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 1 sachets Grill Mates Mojito Lime Marinade
  • 50 mililiter olijfolie
  • 50 mililiter rum
  • 2 theelepels witte wijnazijn
  • 400 gram grote garnalen (gepeld)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • Limoen (in parten)
  • Satestokjes of spiezen

Bereiding

  • Meng de Mojito Lime Marinade Mix met de olie, rum en witte wijnazijn in een grote kom. Zet ongeveer 2 eetlepels van de marinade opzij voor gedurende het grillen. Voeg de garnalen, samen met de gesneden rode en gele paprika toe.

  • Zorg dat alles gelijkmatig marineert, dek af en laat ongeveer 15 minuten staan. Rijg de garnalen en stukken paprika op spiezen

  • Grill de spiezen op de barbecue voor ongeveer 5 minuten, regelmatig keren en bedruipen met de marinade die u apart gehouden had. De spiezen zijn gaar wanneer de garnalen roze zijn geworden.

  • Serveer op een bord en knijp de limoen parten boven de spiezen uit voor een heerlijk frisse touch.