Roomkaas met paprika
Snack

Roomkaas met paprika

  • 15m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • Voor circa 12 toastjes
  • 1 kleine rode paprika
  • 100 gram roomkaas (op kamertemperatuur)
  • 4 eetleepels koffieroom
  • 1 teentjes knoflook
  • 2 eetleepels olijfolie
  • 1 eetleepels Bieslook
  • 4 Seizoenen peper

Bereiding

  • De paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en het vruchtvlees in piepkleine blokjes snijden.

  • Knoflook pellen en fijn snijden.

  • Roomkaas, koffieroom, knoflook en olie door elkaar roeren.

  • Meng 3/4 deel van de paprikablokjes, de bieslook en de 4-Seizoenen peper erdoor.

  • Zet het mengsel 15 minuten in de koelkast.

  • Besmeer vlak voor het serveren de toastjes met het mengsel en garneer met de achtergehouden paprikablokjes.

  • Maal er nog een snuifje 4-Seizoenen peper over.