Ingrediënten
4
Porties
- Voor 8 - 10 toastjes
- 2 nieuwe haringen
- 1 tomaat
- 1 sjalotje
- 1/2 verse rode peper
- 1 pinch Knoflookpoeder
- 1 theelepels gembersiroop
- 1 theelepels Korianderblad
- 4 Seizoenen peper
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
De haring in kleine blokjes snijden.
De tomaat wassen, halveren, zaadjes en vocht verwijderen en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
Het sjalotje pellen en fijn snijden of raspen.
De peper heel fijn snijden.
In een schaaltje de haring, tomaatblokjes, ui, peper, knoflookpoeder, gembersiroop en korianderblad door elkaar mengen.
Er royaal 4-seizoenenpeper boven malen.
Roer nog een keer door.
Serveer de tartaar op toast, op plakjes stokbrood of op plakjes komkommer.