Kaasfondue met kruiden
Snack

Kaasfondue met kruiden

  • 25m

    Bereidingstijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 4 zak droge witte wijn
  • 2 eetleepels maïzena
  • 2 eetleepels water
  • 350 gram jong belegen kaas
  • 150 gram roomkaas met kruiden
  • 1 Bieslook
  • 1 Peterselie

Bereiding

  • Wijn aan de kook brengen.

  • Intussen maïzena met water tot een glad papje roeren.

  • Zodra de wijn kookt, de geraspte kaas en de roomkaas toevoegen.

  • Blijven roeren tot lichtgebonden fondue en 5 minuten zachtjes laten koken.

  • Af en toe omroeren.

  • Bieslook en peterselie erdoor roeren.

  • In caquelon of ovenschaal doen en warm houden op bijvoorbeeld een theelichtje of rechaud.

  • Lekker met stokbrood, kortgekookte broccoliroosjes, gekookte krieltjes of kleine champignons.