Tomatensalade met feta en olijven
Salade

Tomatensalade met feta en olijven

  • 10m

    Bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 400 gram tomaten
  • 6 gevulde olijven
  • 1 kleine ui
  • 2 eetleepels dragonazijn
  • 1/2 theelepels
  • zout
  • Witte Peper Gemalen
  • 1 theelepels Peterselie
  • 1 eetleepels anijslikeur (bijv. Anisette)
  • 4 eetleepels olie
  • 50 gram feta kaas

Bereiding

  • Tomaten wassen en in plakjes snijden.

  • Olijven in plakjes snijden, ui pellen en klein snijden.

  • In kommetje doen: ui, azijn, dragon, zout, peper, peterselie, anijslikeur en olie.

  • Tot sausje roeren.

  • In slaschaal plakjes tomaat en olijf doen.

  • Sausje erover schenken en fetakaas erboven verkruimelen.