Ingrediënten
Porties
Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de sugarsnaps toe.
Giet af en spoel in een vergiet onder koud stromend water.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd het vruchtvlees in schuine plakken van 1 cm.
Meng de helft van de woksaus met de sesamolie, de rodewijnazijn en de Silvo Gemberwortel poeder tot een dressing. Breng op smaak met Silvo Zwarte Peper.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 3 min. rondom bruin. Voeg de rest van de woksaus toe en verwarm nog 1 min.
Schep de salademix, komkommer en dressing door de koude noedels en breng op smaak met Silvo Zwarte Peper. Voeg de runderreepjes toe en garneer met Silvo Sesamzaadjes.
Eetsmakelijk!