IJsbergsla met tomaat
Salade

IJsbergsla met tomaat

  • 12m

    Bereidingstijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1/2 kleine krop ijsbergsla
  • 1 vleestomaat
  • 1 sjalotje
  • 1 eetleepels Shake It Salade kruiden
  • 1 eetleepels water
  • 1/2 eetleepels olie
  • 2 eetleepels yogonaise

Bereiding

  • De ijsbergsla in smalle reepjes snijden, wassen en goed uit laten lekken (of drogen in de slacentrifuge).

  • Tomaat wassen, in partjes snijden, vocht en zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.

  • Sjalotjes pellen en klein snijden.

  • Shake It Saladekruiden mengen met water, olie en yogonaise en goed door elkaar roeren.

  • IJsbergsla, tomaat en sjalotblokjes mengen met het sausje.