Spaghettini met bacon en ei
Rijst Pasta

Spaghetti met gehakt en roomkaas

  • 20m

    Bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • Voor 4 personen:
  • 1 rode paprika
  • 1 prei
  • 1 ui
  • 300 gram spaghetti
  • 300 gram gehakt
  • 1 blikje tomatenpuree à 140 gram
  • 1 Kruidenmix Macaroni
  • 50 gram verse roomkaas met kruiden

Bereiding

  • Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en in blokjes snijden.

  • Prei wassen en in smalle kringen snijden.

  • Ui pellen en klein snijden.

  • Spaghetti koken zoals op de verpakking staat aangegeven.

  • Gehakt rul bakken.

  • Paprikablokjes, preiringen en ui ca. 2 minuten meebakken.

  • Tomatenpuree, mix en roomkaas erbij doen en doorroeren tot de kaas gesmolten is.

  • De gekookte spaghetti toevoegen.

  • Alles door elkaar roeren en onder voortdurend omscheppen goed warm laten worden.