Rijst met salami en champignons
Rijst Pasta

Rijst met salami en champignons

  • 25m

    Bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 2 sjalotjes
  • 125 gram champignons
  • 150 gram salami
  • 125-150 gram Silvo Pandan rijst
  • 1 eetleepels olie
  • 80 gram verse roomkaas met kruiden
  • 1/2 zak slagroom
  • 2 eetleepels melk
  • Zwarte peper

Bereiding

  • Sjalotjes pellen en in ringen snijden.

  • Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.

  • Salami in kleine blokjes snijden.

  • Rijst koken zoals op de verpakking staat aangegeven.

  • Olie verhitten en de sjalotjes 3 minuten zachtjes bakken.

  • Champignons toevoegen en ± 4 minuten al omscheppend meebakken.

  • Salami erbij doen en 2 minuten al omscheppend meebakken.

  • Roomkaas, slagroom en melk toevoegen en op laag vuur alroerend alles verwarmen tot de roomkaas gesmolten is (± 3 minuten).

  • Er royaal zwarte peper over malen.

  • Rijst en saus apart serveren.