Ingrediënten
4
Porties
- 2 sjalotjes
- 125 gram champignons
- 150 gram salami
- 125-150 gram Silvo Pandan rijst
- 1 eetlepels olie
- 80 gram verse roomkaas met kruiden
- 1/2 zak slagroom
- 2 eetlepels melk
- Zwarte peper
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Sjalotjes pellen en in ringen snijden.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Salami in kleine blokjes snijden.
Rijst koken zoals op de verpakking staat aangegeven.
Olie verhitten en de sjalotjes 3 minuten zachtjes bakken.
Champignons toevoegen en ± 4 minuten al omscheppend meebakken.
Salami erbij doen en 2 minuten al omscheppend meebakken.
Roomkaas, slagroom en melk toevoegen en op laag vuur alroerend alles verwarmen tot de roomkaas gesmolten is (± 3 minuten).
Er royaal zwarte peper over malen.
Rijst en saus apart serveren.