Ingrediënten
Porties
- 125-150 gram Silvo Pandan rijst
- 2 kleine courgettes (± 250 gram per stuk)
- 1 bouillonblokje
- 1 ui
- 1 gele paprika
- 10 groene olijven
- 1 eetlepels olie
- 2 blikjes tonijn met groenten (netto ca. 185 gram)
- 4 Seizoenen peper
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Courgettes wassen en in de lengte halveren.
Met lepel tot op ca. 1 centimeter van de wand uithollen.
In een pan in ruim water met een bouillonblokje de courgettehelften in ca. 7 minuten gaar koken.
Intussen ui pellen en klein snijden.
Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en in dunne reepjes snijden.
Olijven in plakjes snijden.
In wok of hapjespan olie verhitten.
Ui fruiten.
Paprika en olijven toevoegen en even meebakken.
Tonijn met groenten toevoegen en al omscheppend door en door warm laten worden.
Op smaak afmaken met 4-seizoenenpeper.
Courgettehelften uit de pan nemen en droogdeppen met keukenpapier.
Courgettehelften vullen met tonijnmengsel.
Rijst ernaast scheppen.