Ingrediënten
Porties
- Voor 4 personen
- 4 slices bladerdeeg
- 250 gram pasta
- 250 gram salami
- pakket Italiaanse roerbakgroenten á 400 gram
- 4 eieren
- 3 eetlepels olie
- 1 sachets Kruidenmix Macaroni
- blikje tomatenpuree á 140 gram
- 175 gram geraspte kaas
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Oven voorverwarmen op 200°C.
Bladerdeeg ontdooien.
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken, afgieten en laten uitlekken in een zeef.
Salami in blokjes snijden.
Eieren loskloppen en het zakje kruidenmix voor macaroni/spaghetti erdoor roeren.
Een springvorm (24 of 28 cm doorsnee) invetten met een beetje olie.
De bodem van de springvorm bedekken met bladerdeeg.
In een wok of hapjespan de olie verhitten en de roerbakgroenten ca. 3 minuten roerbakken.
Salami toevoegen en 1 minuut meebakken.
Pasta en tomatenpuree toevoegen en 1 minuut meebakken.
De eieren met mix door het groente-pasta mengsel roeren en alles in de springvorm scheppen.
Met de onderkant van een lepel de massa glad strijken en de geraspte kaas erover verdelen.
De taart in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar laten worden.
De taart in 4 punten snijden en over 4 borden verdelen.