Ingrediënten
4
Porties
- 150 gram pastaschelpjes
- 1 ui
- 1 teentjes knoflook
- 1 courgette
- 1/2 theelepels Tijm
- 1 1/2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepels citroensap
- 4 Seizoenen peper
- 100 gram ongezouten cashewnoten
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Pasta (zonder zout) gaar koken volgens de bereidengswijze op de verpakking.
Ui en knoflook pellen en klein snijden.
Courgette wassen en in blokjes snijden.
Olie verhitten in wok of hapjespan en de ui fruiten.
Courgette en knoflook toevoegen en op matig vuur circa 5 minuten bakken.
Tijm en citroensap erdoor roeren en er royaal 4-Seizoenen peper over malen.
Schep de afgegoten pasta erdoor.
Rooster de cashewnoten in een hete droge koekenpan al omscheppend.
Strooi de noten over de pasta.