Knoflook uiensoep
Rijst Pasta

Pasta met courgettesaus zonder zout

  • 20m

    Bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 150 gram pastaschelpjes
  • 1 ui
  • 1 teentjes knoflook
  • 1 courgette
  • 1/2 theelepels Tijm
  • 1 1/2 eetleepels olijfolie
  • 1 eetleepels citroensap
  • 4 Seizoenen peper
  • 100 gram ongezouten cashewnoten

Bereiding

  • Pasta (zonder zout) gaar koken volgens de bereidengswijze op de verpakking.

  • Ui en knoflook pellen en klein snijden.

  • Courgette wassen en in blokjes snijden.

  • Olie verhitten in wok of hapjespan en de ui fruiten.

  • Courgette en knoflook toevoegen en op matig vuur circa 5 minuten bakken.

  • Tijm en citroensap erdoor roeren en er royaal 4-Seizoenen peper over malen.

  • Schep de afgegoten pasta erdoor.

  • Rooster de cashewnoten in een hete droge koekenpan al omscheppend.

  • Strooi de noten over de pasta.