Bereidingstijd
Calorieën
Ingrediënten
Porties
Voor de Chamoy-saus, doe alle ingrediënten in de blender. Mix de ingrediënten op medium tot het een soepel mengsel is. Bewaar de saus in een container in de koelkast voor maximaal 5 dagen.
Voor de Chamoy-watermeloen Granita: meng alle ingrediënten in een blender tot het een soepel mengsel is zonder stukjes.
Schenk de mix in een bak en bedek met vershoudfolie. Vries het mengsel in voor 3 tot 4 uur en meng en schraap het mengsel elke 30 tot 40 minuten met een vork om een geschaafde textuur te creëren.
Om te serveren, schep of schraap het bevroren mengsel in bakjes. Garneer met watermeloen en chilipoeder.
Keukentips: - Schep de bevroren granita’s in drinkglazen en laat het 10 minuten rusten om te smelten. Roer en serveer voor een verfrissende drankje. - Voor een mocktail-versie: vervang de rosé met roze limonade of grapefruitsap.