Ingrediënten
4
Porties
- 150 gram 2 eetlepels zelfrijzend bakmeel
- 100 gram Donkerbruine basterdsuiker
- Zout
- 1 - 1 1/2 eetlepels Koekkruiden
- 100 gram Koude boter
- 2 eetlepels Melk
- Extra nodig: bakpapier, deegroller en letter uitsteekvormpjes
Ingrediënten
Porties
Meng in een kom 150 g zelfrijzend bakmeel met de basterdsuiker, zout en de Silvo Koek-en speculaaskruiden.
Snijd de boter in blokjes. Kneed de boterblokjes en melk door het bakmeel tot een soepel deeg.
Laat het deeg ca. 1 uur in de koelkast rusten.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
Rol de deegbal op een met het overige bakmeel bestoven werkblad uit tot een deeglap.
Steek letters uit het deeg en leg deze op de bakplaten.
Bak de speculaasletters ca. 15-20 minuten in de oven.
Laat de speculaasletters een beetje afkoelen.
Tip: In plaats van letters kun je natuurlijk ook andere uitsteekvormpjes gebruiken.