Ingrediënten
4
Porties
- Voor ± 55 nootjes
- 40 gram zachte boter
- 50 gram bruine basterd suiker
- zout
- 2 theelepels Koekkruiden
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 1/2 eetlepels melk
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Oven voorverwarmen op 175°C.
Bakplaat invetten.
In kom doen: boter, basterdsuiker, snufje zout en koekkruiden en goed door elkaar roeren.
Bakmeel en melk erbij doen en door elkaar kneden tot een samenhangende bal.
± 55 balletjes vormen ter grootte van knikkers.
Op bakplaat de balletjes ± 1 centimeter van elkaar leggen.
De balletjes een beetje plat drukken.
In het midden van de oven de kruidnootjes in ± 16 minuten gaar bakken.
Leg de nootjes op een bord of taartrooster om ze af te laten koelen.
Maak op dezelfde manier de rest van de kruidnootjes.