Varkenshaasje met groene pepersaus
Kip

Wokschotel met kipfilet en champignons

  • 25m

    Bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 125 gram Silvo Pandanrijst
  • 200 gram kipfilet
  • 150 gram champignons
  • 1/2 rode Spaanse peper
  • 250 gram gesneden groenten (bijvoorbeeld taugé, prei, kool)
  • 1/2 teentjes knoflook
  • 1 1/2 eetleepels oestersaus
  • 1 eetleepels olie
  • 40 gram cashewnoten
  • zout
  • Witte Peper Gemalen

Bereiding

  • De rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  • De kipfilet in blokjes snijden.

  • De champignons schoonmaken en in plakjes snijden.

  • De Spaanse peper wassen, in de lengte doorsnijden, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden.

  • Wok op hoog vuur verhitten, olie toevoegen.

  • De champignons en Spaanse peper toevoegen en 1 minuut bakken.

  • De gesneden groenten toevoegen, knoflook erboven uitpersen en 3 minuten roerbakken.

  • Oestersaus en cashewnoten erbij doen en nog 2 minuten roerbakken.

  • Op smaak brengen met zout en peper.

  • De rijst en de groenten in 1 schaal doen of apart serveren.