Ingrediënten
Porties
- 1/4 krop ijsbergsla
- 1 bosje bosuitjes
- 250 gram kipfiletreepjes
- 1 eetlepels Kruidenmix Kip Tandoori
- 1 eetlepels boter of bakprodukt
- 4 bloemtortilla’s
- 4 eetlepels kerriesaus (flesje)
- 4 Seizoenen peper
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Snij de ijsbergsla in dunne reepjes, wassen en goed uit laten lekken (of drogen in slacentrifuge).
De bosuitjes schoonmaken en ze in de lengte in dunne sprietjes snijden.
Meng de Tandoori kruidenmix met 2 vorken door de kipfiletreepjes.
Verwarm de boter of bakproduct en bak op matig vuur de kipfiletreepjes in ± 6 minuten gaar.
Af en toe omscheppen.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking, leg ze op een voorverwarmd bord en dek ze af met folie.
Doe de sla in een schaal, leg de bosui-sprietjes op een bordje.
Zet alle ingrediënten met de kerriesaus en de 4-Seizoenen peper op tafel en vul zelf je wraps.
Smeer op elke wrap 1 eetlepel kerriesaus, leg er sla, bosui en kip op, maal er 4-Seizoenen peper over en rol de tortilla op.
(niet met bestek eten, gewoon afhappen)