Tomatensalade met feta en olijven
Kip

Oriëntaalse wrap

  • 15m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 1 bosje bosuitjes
  • 250 gram kipfiletreepjes
  • 1 eetleepels Kruidenmix Kip Tandoori
  • 1 eetleepels boter of bakprodukt
  • 4 bloemtortilla’s
  • 4 eetleepels kerriesaus (flesje)
  • 4 Seizoenen peper

Bereiding

  • Snij de ijsbergsla in dunne reepjes, wassen en goed uit laten lekken (of drogen in slacentrifuge).

  • De bosuitjes schoonmaken en ze in de lengte in dunne sprietjes snijden.

  • Meng de Tandoori kruidenmix met 2 vorken door de kipfiletreepjes.

  • Verwarm de boter of bakproduct en bak op matig vuur de kipfiletreepjes in ± 6 minuten gaar.

  • Af en toe omscheppen.

  • Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking, leg ze op een voorverwarmd bord en dek ze af met folie.

  • Doe de sla in een schaal, leg de bosui-sprietjes op een bordje.

  • Zet alle ingrediënten met de kerriesaus en de 4-Seizoenen peper op tafel en vul zelf je wraps.

  • Smeer op elke wrap 1 eetlepel kerriesaus, leg er sla, bosui en kip op, maal er 4-Seizoenen peper over en rol de tortilla op.

  • (niet met bestek eten, gewoon afhappen)