Ciabatta Kip sandwich
Kip

Ciabatta Kip sandwich

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1 eetleepels Olijfolie
  • 4 eetleepels Kip Kruidenmix Natriumarm
  • 450 gram Kipfilet
  • 4 Ciabatta’s, doormidden gesneden
  • 4 Tomaten, in blokjes gesneden
  • 1 Avocado, gepeld en in blokjes gesneden
  • Sap van 1 citroen
  • Rucola
  • 4 Seizoenen peper

Bereiding

  • Geroosterde ciabatta gevuld met smaakvolle kip, tomaat, avocado en rucola.

  • Meng in een kom de olijfolie en de Silvo Kruidenmix voor Kip natriumarm.

  • De kipfilets toevoegen en het mengsel goed gelijkmatig verdelen.

  • Bak de kipfilets 10 - 12 minuten.

  • Grill de ciabatta aan beide zijden zo’n 3 - 4 minuten, zodat hij licht geroosterd is.

  • Meng de tomaat en avocado, sprenkel het citroensap erover en maal er naar eigen smaak 4-Seizoenen peper over.

  • Beleg 1 helft van de ciabata met een paar blaadjes rucola, het tomatenmengsel en de gebakken kipfilet. Leg de andere helft van de ciabatta erboven op.